Un nou magazin în Galleria

Galleria Suceava deschide începând cu data de 1 iulie 2011, la parterul complexului comercial, cel mai mare magazin monobrand din Suceava, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piaţa românească. Primii 500 de vizitatori (nu neapărtat şi cumpărători) vor primi cadou un voucher în valoare fixă de 50 de lei, pe care-l pot utiliza pentru cumpărături din acest magazin!

Eponge Fashion Paris vine cu o ofertă variată de accesorii (genţi, încălţăminte, pălării) şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi. Conceput ca un magazin de îmbrăcăminte și accesorii bazat pe un design avangardist, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, magazinul este delimitat în două părți, în acestea găsindu-se acesorii pentru fiecare gen în parte. De la mocasini și până la ochelari de soare, pe toate le puteți găsi sub mărcile Eponge Fashion, la o calitate bună și un preț acceptabil.

Eponge Fashion este situat la parterul complexului comercial Galleria Suceava, iar suprafața pe care funcționeză este una generoasă, oferind posibilitatea cumpărătorilor de a se relaxa într-un cadru elegant.

Galleria Suceava doreşte să marcheze acest eveniment print-o campanie promoţională specială! Astfel, primii 500 de vizitatori (nu neapărtat şi cumpărători) ai magazinului Eponge Fashion Paris, vor primi cadou un voucher în valoare fixă de 50 de lei, pe care-l pot utiliza pentru cumpărături din acest magazin!

Aşadar, sunteţi invitaţi vineri, 1 iulie 2011, începând cu ora 09.00 dimineaţă la deschiderea magazinului Eponge Fashion Paris!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou magazin în Galleria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*