Un nou duel Suceava-Bacău

La trei zile după derby-ul cu Sport Club Bacău, Rapid Suceava se pregăteşte să înfrunte o nouă formaţie băcăuană. “Ceferiştii” primesc vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni vizita revelaţiei returului, Aerostar Bacău.

Jucătorii antrenaţi de Bogdan Tudoreanu se află în faţa unui adversar periculos. Aerostar Bacău a avut un start perfect de retur, acumulând punctaj maxim după desfăşurarea primelor patru etape ale sezonului de primăvară.

“Ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe care vine după patru victorii în care n-a primit gol. Ţinând cont de rezultatul nostru de la Bacău, consider că băieţii au prins încredere mai multă în ei şi sper ca totul să fie în regulă. Aerostarul va încerca să obţină cât mai mult din acest meci, pentru că toate echipele sunt motivate suplimentar atunci când joacă în compania liderului”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Staff-ul rapidiştilor se confruntă cu o singură problemă de efectiv înaintea confruntării de vineri. Cătălin Golofca (foto) va lipsi de la pregătiri până săptămâna viitoare din cauza unei tendinite. În meciul din tur, echipa suceveană s-a impus în fieful “aviatorilor”, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Ghiviziu şi Stănescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou duel Suceava-Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*