Un nou amical între CSU Suceava și CSM Focșani

CSU Suceava se deplaseaza la sfarsitul acestei saptamani la Bacau pentru un nou meci de verificare in compania celor de la CSM Focsani, programatsambata, de la ora 13.00, Pentru trupa lui Adi Chirut si Iulian Andrei, acest meci este o buna sansa sa progreseze in joc, dar si sa-si ia revansa in fata vrancenilor, in fata carora au pierdut primul amical la aruncarile de departajare.

Adi Chirut nu va miza nici in acest meci pe serviciile lui Petrea, Olariu si Burlacu, jucatori aflati inca in perioada de recuperare. Absenti la amicalul de sambata trecuta, Baican si Dragnea sunt singurii care au sanse de a intra pe teren in cel de-al doilea test al iernii. “Am fi vrut sa ne propunem mai mult pentru acest amical, dar nu vrem sa-i fortam pe jucatorii cu probleme medicale pentru ca risca sa le recidiveze accidentarile. Imi doresc totusi sa vad o crestere a ritmului de pasare si sa mai eliminam din greselile la finalizare, mai ales ca in ultima saptamana am lucrat mai mult cu mingea”, a declarat antrenorul formatiei sucevene.

CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin miercuri, 30 ianuarie, cand va primi pe teren propriu, de la ora 18.00,  replica formatiei Potaissa Turda. Dupa prima parte a sezonului regulat, echipa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei ocupa un modest loc 12 in clasament.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou amical între CSU Suceava și CSM Focșani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*