Un nou amical cu Rapid

Cetatea Suceava va disputa joi la Vatra Dornei, cel de-al saselea amical din această iarnă. “Galben-albaştrii”, vor întâlni de la ora 15:00, divizionara a treia Rapid CFR Suceava.

În condiţiile în care testul cu Dorna Vatra Dornei a picat, conducătorii Cetăţii au apelat la divizionara a treia, Rapid CFR, pentru perfectarea unui nou amical. “Galben-albaştrii” au primit un răspuns favorabil din partea antrenorului Bogdan Tudoreanu, astfel că cele două formaţii se vor întâlni joi de la ora 15:00 la Vatra Dornei.

“Cei de la Cetatea au solicitat disputarea unui amical, iar noi nu am putut sa ii refuzam. Fata de Mihaita Szekely, eu pot sa ma mandresc ca am toti jucatorii apti. Ce-i drept nu toti vor merge la Dorna pentru ca sunt prinsi cu serviciul”, a marturist tehnicanul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Înfruntarea dintre cele două echipe sucevene reprezintă un moment special pentru trei dintre jucătorii veniţi în iarnă la Cetatea. Romaniuc, Apetri şi Sevaciuc vor juca pentru prima dată împotriva fostei lor echipe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou amical cu Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*