Un meci cât un sezon

CSU Suceava - Steaua

CSU Suceava are programat la mijlocul acestei săptămâni un meci cât o întreagă ediţie de campionat, handbaliştii antrenaţi de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu urmând să primească astăzi, în sala LPS, cu începere de la ora 17.00, replica Stelei Bucureşti, principala contracandidată la evitarea locului 5 din play-out, retrogradabil direct.

Cu moralul ridicat după egalul obţinut sâmbătă trecută la Târgu Jiu, universitarii abordează întâlnirea de astăzi cu un singur gând: să nu piardă în faţa Stelei.

“Este un meci foarte important. Egalul cu Pandurii ne dă speranţe pentru ultimele etape din play-out, mai ales că am obţinut acel punct fără şase jucători. Totul depinde de noi, suntem la mâna noastră şi este important să nu pierdem în faţa Stelei. Stăm în ultima etapă şi nu vrem să depinde de alte rezultate”, a declarat Răzvan Bernicu. Tehnicianul sucevean recunoaşte că steliştii au un plus de experienţă, dar speră ca Târzioru şi compania să compenseze prin dăruire şi sacrificiu: “Steaua are un plus de experinţă faţă de noi, însă putem să compensăm prin dăruire şi sacrificiu. Poate de două ori mai mult decât în meciul cu Târgu Jiu”.

Răzvan Bernicu speră la un arbitraj corect şi la o sală plină la partida de astăzi. “Sper să nu fie probleme de arbitraj. Se poate decide soarta unei echipe în acest meci. Aşteptăm ca sala să fie plină. E nevoie de toată lumea”, a precizat antrenorul secund al CSU-ului.

Formaţia suceveană nu va putea miza contra Stelei pe serviciile lui Burlacu şi Gavrilovic, ambii accidentanţi. Vor reveni în schimb Bursuc, Popovici şi Trifkovic, absenţi la meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

Meciul de astăzi dintre CSU Suceava şi Steaua va fi arbitrat de o brigadă formată din bihoreanul Marcel Sas şi clujeanul Marius Pintea.

Programul etapei a VII-a din play-out:

CSU Suceava – Steaua Bucureşti
Politehnica Timişoara – HC Vaslui
Pandurii Târgu Jiu va sta în această rundă.

Clasament play-out 2014/2015:

În cele două meciuri directe din sezonul regulat, Steaua şi CSU Suceava şi-au împărţit victoriile. A fost 33-28 la Bucureşti şi 31-29 în sala LPS. În turul play-out-ului, Steaua s-a impus acasă cu 26-21.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un meci cât un sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*