Un meci aparte (video)

Un meci cu Dinamo inseamna intotdeauna ceva special pentru actualul antrenor al Universitatii, Leonard Bibirig. Tehnicianul sucevean a vorbit despre valoarea oaspetilor de vineri.

“Dinamo intotdeaua cand a venit la Suceava a facut meciuri bune, iar aceste confruntari au oferit un spectacol handbalistic bun. Cu toate ca este intr-un proces de resturcturare, Dinamo joaca fiecare meci la victorie, iar jucatorii dau totul pe teren. Ii respectam, dar vrem sa bifam trei victorii consecutive”, a declarat Leonard Bibirig.

Referitor la reintalnirea cu fosta sa echipa, antrenorul sucevean a marturisit ca in astfel de meciuri ambitia sa castige este mai mare.

“Dinamo este ultima echipa la care am evoluat inainte sa vin la Suceava. Ma leaga multe amintiri si clipe frumoase petrecute acolo, mai ales ca este ultima echipa cu care am castigat titlul. In plus, ma reintalnesc cu o parte dintre fostii colegi. Asta nu presupune ca nu imi doresc victoria. Mai mult ca niciodata imi doresc sa castig. Sa nu uitam ca in ultimii 2 ani, din 4 meciuri pe care le-am disputat cu ei, am castigat 3 si am pierdut 1”, a conchis tehnicianul Universitatii.

Bibirig a parasit Dinamo in iunie 2007, pentru a veni initial sub foma de imprumut la Suceava. In perioada petrecuta la Dinamo, Leonard Bibirig a castigat un titlu si o Cupa a Romaniei, evoluand totodata si in grupele Ligii Campionilor.

foto: gsp.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un meci aparte (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*