Un ghanez la Rădăuţi

Transfer exotic la Bucovina Radauti. Echipa antrenata de Lucian Burlacu este aproape sa obtina semnatura ghanezului Francis Agbleta, un atacant in varsta de 25 de ani care a evoluat in turul campionatului in liga judeteana din Valcea. Primul jucator de culoare din istoria clubului radautean, Francis Agbleta a debutat in tricoul Bucovinei in meciul amical pe care “galben-albastrii” l-au pierdut astazi, scor 0-3, cu Somuz Falticeni.

Francis va juca pentru noi din retur. Vrem sa-l tinem de tot“, a precizat antrenorul Lucian Burlacu.

In toamna, ghanezul a jucat pentru Vointa Orlesti (Valcea), gruparea pentru care a marcat sase goluri. In Romania, Agbleta a mai evoluat pentru formatiile Fcm Targoviste, Csm Rimnicu Valcea si Politehnica Galati.

Bucovina Radauti a suferit a treia infrangere in meciurile de verificare programate in aceasta iarna, dupa ce a pierdut astazi, cu scorul de 0-3, in fieful divizionarei a patra As Somuz Falticeni, intr-un amical disputat pe terenul Tineretului. Gazdele au marcat toate cele trei goluri in ultimul sfert de ora. Un sut deviat, o gafa a portarului radautean si un autogol a lui Hrimiuc au condus la victoria clara a echipei de pe malul Somuzului.

Bucovina Radauti: Bujdei – Alexandru, Vitu, Hrimiuc, St. Ilisoi – Pasaila, Avramia, Tudose, Rusu – Viu, Agbleta. Au mai intrat: Galan – Scantei, Alupei, Solovastru, Hintari, Er. Ilisoi si Cusu, ultimul venind de la Marginea.

Maine, de la ora 13.00, Bucovina va juca un nou meci amical pe terenul celor de la Progresul Fratautii Vechi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un ghanez la Rădăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*