„Un antrenament reuşit”

CSM Bucovina Suceava a participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul turneu de rugby în 7 din cadrul Campionatului Naţional, competiţie care a reunit la start opt echipe din primele două ligi valorice ale României. Formaţia antrenată de Constantin Vlad a ocupat în final ultimul loc, cu un bilanţ de cinci înfrângeri şi o victorie.

Rugbiştii suceveni au încheiat faza grupelor pe locul 3, cu două eşecuri, suferite în faţa formaţiilor CSM Bucureşti şi Ştiinţa Petroşani, şi o victorie, obţinuţă în faţa vecinilor de la Politehnica Agro Iaşi. CSM Bucovina a întâlnit apoi RC Bârlad, în faţa căreia a pierdut pe fondul a două eliminări temporare dictate în tabăra suceveană. Ultimele două înfrângeri au venit în faţa grupărilor Politehnica Iaşi (turneul pentru locurile 5-8) şi RCM Galaţi (turneul pentru locul 7-8).

“A fost un antrenament reuşit, cu două zile cu meciuri utile. Păcat de locul din clasamentul final. Am aliniat totuşi o echipă foarte tânără, cu patru jucători debutanţi”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a mizat în turneul în 7 din Capitală pe următorii jucători: Strugariu, Lucaci, Brăteanu, Buiciuc, Ştefan Ştefaroi, Dumitru Ştefaroi, Elisei, Tofan, Croitoru, Câtea, Preutescu şi Lupu.

CSM Bucovina va relua meciurile din Divizia Naţională pe data de 3 august, la ora 10:00, când va juca la Năvodari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Un antrenament reuşit”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*