Ultimul turneu pentru CSU

Echipa locală de handbal are programat la finalul acestei săptămâni ultimul turneu de pregătire înainte de startul noului sezon al Ligii Naţionale. Universitatea Suceava se află la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va înfrunta formaţiile Ştiinţa Bacău, HC Odorhei şi Universitatea Cluj.

În primul meci din cadrul competiţiei, echipa antrenată de Leonard Bibirig va întâlni astăzi, de la ora 17:00, vicecampioana Ştiinţa Bacău, iar vineri, de la ora 15:00, se va duela cu Universitatea Cluj. Sâmbătă, în ultimul joc al turneului, handbaliştii suceveni vor primi replica gazdelor de la HC Odorhei. Universitatea Suceva nu va conta la meciurile din Harghita pe trei jucători: Cântec, Şoldănescu şi Petrea, care sunt accidentaţi. Ediţia de anul trecut a Cupei Odoheiului a fost câştigată de Ştiinţa Bacău.

Echipa locală de handbal va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale cu două zile mai devreme decât era stabilit iniţial. Pe data de 13 septembrie, formaţia suceveană va evolua pe terenul celor de la CS Caraş Severin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimul turneu pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*