Ultimul test înainte de cantonament

Rapidul disputa la sfarsitul acestei saptamani ultimul meci amical inainte de plecarea in cantonament, echipa suceveana urmand sa evolueze vineri, cu incepere de la ora 18.00, pe stadionul Areni, in compania Stiintei Miroslava.

“Ceferistii” n-au convins pana acum in amicale, bifand o victorie, 13-2 cu Silva Udesti si doua infrangeri, 1-2 cu Radauti si 0-1 cu Inter Dorohoi.

Incepand de luni, Semeghin si compania vor pleca intr-un stagiu de zece zile la Poiana Negrii, unde vor pune accentul exclusiv pe pregatirea fizica. La revenirea din cantonamentul montan, rapidistii au perfectata cate o dubla amicala cu SC Bacau (13 si 22 august) si Bucovina Pojorata (15 si 19 august).

In conditiile in care nici echipa nu s-a retras din campionat pana la termenul impus de Federatie, viitorul sezon al Ligii a II-a va debuta pe 29 august, dupa sistemul competitional aprobat luni de Comitetul Executiv, adica unul cu doua serii a cate 14 echipe, cu sezon regulat, urmat de play-off si play-out.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Ultimul test înainte de cantonament"

  1. Forza Suceava.Liga 1.Mai aduceti un portar.un fundas central doi de laterale un coordontor si un atacant si vom visa si se va adeveri Liga 1la Suceava

  2. Ca sa fie si duble pe posturi ca nu se stie cine se accidenteaza.

  3. Mult succes Spartanilor

  4. Spartani Nordului vor fi alaturi de Rapid Suceava .Succes din Germania .Vreau an octombriesa va gasesc pe primul loc

  5. Rapid CFR Suceava – Stiinta Miroslava
    5-1

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*