Ultimul amical, cu Poli Iaşi

CSU Suceava a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul 2014/2015 al Ligii Naţionale de handbal masculin. Rămaşi pe dinafara turneului organizat de Ştiinţa Bacău la finalul acestei săptămâni, desi au confirmat primii participarea, “studenţii” au fost nevoiţi să se reorienteze pentru stabilirea unui ultim meci amical înainte de startul campionatului.

Conducerea echipei locale de handbal şi-ar fi dorit un test cu HC Odorhei sau Potaissa Turda, dar aceste grupări aveau programate deja alte amicale. În aceste conditii, CSU Suceava a rămas să dispute un joc de verificare în compania divizionarei secunde Politehnica Iaşi. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11:30, în sala Liceului cu Program Sportiv. Primul meci oficial al sucevenilor este programat o săptămână mai târziu, de la ora 15:00, când vor primi vizita vicecampioanei Ştiinţa Bacău.

Pentru a putea pune în vânzare noile abonamente, „alb-albaştrii” aşteaptă ca preşedintele Consiliului de Administratie, Valentin Popa, să stabilească preţul. Cel mai probabil, suporterii îşi vor putea achiziţiona abonamente pentru noul sezon începând de luni, 25 august. La fel ca în fiecare an, prioritate în primele trei zile vor avea vechii abonaţi.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimul amical, cu Poli Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*