Ultimele antrenamente

Delegaţia clubului Sporting Lisabona a ajuns joi seară la Suceava. Vineri la amiază adversarii Universităţii Suceava în Cupa Challenge au avut programat antrenamentul oficial.

Lusitanii au intrat în sala Liceului cu Program Sportiv la finalul antrenamentului Universităţii. Românul de la Sporting, Daniel Mureşan, s-a întreţinut minute bune cu foştii săi colegi de la HCM Constanţa: George Şelaru şi Bogdan Şoldănescu. Portughezii sunt pentru a doua oară în România, după ce, în urmă cu două sezoane, au eliminat Ştiinţa Bacău din Cupa Challenge. Managerul echipei de handbal a clubului Sporting, Fernando Nunes, este de părere că meciul de sâmbătă va rezolva în mare parte ecuaţia calificării.

“Avem câteva informaţii despre echipa din Suceava. Este o formaţie puternică, care joacă foarte rapid şi suntem conştienţi că vom avea un meci greu. Nu ştiu dacă pornim ca favoriţi în această dublă. Depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla în primul meci. Noi am venit aici cu aşteptări mari, vrem să câştigăm sâmbătă, dar ştim că va fi dificil. România este o ţară cu tradiţie mare în handbal şi şi din acest motiv nu pot spune dacă Sporting este favorită. Jocul ne va arăta cine este mai bun”, a spus oficialul Sportingului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultimele antrenamente"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*