Ultima reprezentaţie

Ultima etapă din actualul sezon al Ligii a II-a programează cel mai aşteptat meci din acest an pentru suporterii suceveni. Sâmbătă, Cetatea întâlneşte pe stadionul Areni, FC Botoşani.

După un sezon infernal, în care a luptat pana în ultimul moment pentru salvarea de la retrogradare, Cetatea dispută sâmbătă primul meci fără miza punctelor puse in joc. În schimb, se anunţa o partidă extrem de interesantă prin prisma rivalităţii dintre suporterii celor două echipe.

“Din punct de vedere al rivalitatii care a existat intotdeauna intre Suceava si Botosani, nu cred ca va fi un meci relaxat. Sper ca aceasta rivalitate sa ambitioneze ambele echipe sa se angajeze la un joc frumos. Sunt sigur ca vor veni spectatori si de la Botosani. Daca la celelalte jocuri, echipa s-a angajat in totalitate pentru ca era in lupta pentru evitarea retrogradarii, as vrea ca si acum sa se intample acelasi lucru pentru a castiga cele 3 puncte, pentru a transa rivalitatea in favoarea noastra si pentru spectacolul sportiv”, a declarat Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima reprezentaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*