Ultima reprezentaţie

Etapa a 10-a din Liga a 3-a programeză ultimul meci pe teren propriu din acest an pentru Bucovina Rădăuţi. Gruparea antrenată de Lucian Burlacu primeşte vineri vizita liderului CSM Moineşti.

Finalul turului de campionat se anunţă extrem de greu pentru Bucovina Rădăuţi. “Galben-albaştrii” vor înfrunta în această toamnă grupările CSM Moineşti, Petrotub Roman şi SC Bacău. Primul joc se anunţă şi cel mai dificil pentru echipa antrenată de Lucian Burlacu. Liderul clasamentului CSM Moinesti nu a pierdut nici un meci în actuala stagiune, iar în deplasări a avut un parcurs perfect. Rădăuţenii speră însă să produca surpriza etapei, iar în acest sens mizează şi pe sprijinul publicului.

“Ne aşteaptă un meci greu, ţinând cont că la Rădăuţi vine o echipa neînvinsă până acum. Adversarii noştri obişnuiesc să dea multe goluri, dar să şi primească, iar noi trebuie să profităm de acest lucru. Sper să vină cât mai multă lume la meci şi să ne încurajeze pentru că este ultimul meci acasă şi până la primăvară nu ne vor mai vedea. Ne dorim mult să le administrăm prima înfrângere celor de la Moineşti”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu.

În momentul de faţă, Bucovina Rădăuţi ocupă locul şase în clasamentul seriei, cu 12 puncte acumulate în opt partide. “Galben-albaştrii” au tot lotul valid pentru meciul de vineri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima reprezentaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*