Ultima deplasare pentru CSU

Handbaliştii suceveni se îndreaptă cu paşi repezi către finalul actualei ediţii de campionat. Universitatea Suceava va întâlni vineri, în deplasare, Steaua Bucureşti, într-un meci din penultima etapă a Ligii Naţionale.

Handbaliştii suceveni abordează meciul din capitală cu moralul ridicat după ce în etapa precedentă au dispus de Minaur Baia Mare cu scorul de 47-27. Acest rezultat i-a scăpat definitiv de emoţiile retrogradării pe cei de la Steaua, adversarii de vineri ai sucevenilor nemaivând practic niciun obiectiv în ultimele două etape. De cealaltă parte, jucătorii lui Leonard Bibirig şi Stelian Bursuc sunt pe poziţia a treia a clasamentului şi depinde doar de ei să termine campionatul pe podium.

“Este important să fim foarte concentraţi în ultimele două etape pentru că principalul inamic al nostru suntem noi înşine. Prin felul în care vom trata cele două meciuri putem să ne adjudecam punctele puse în joc şi tot la fel de bine putem să le pierdem”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Pentru meciul cu Steaua, antrenorul Leonard Bibirig nu va miza pe Cristian Bursuc, jucător care nu şi-a revenit încă după accidentarea suferită la Bacău. Întâlnirea dintre Steaua Bucureşti şi Universitatea Suceava este programată vineri, de la ora 18:00, şi va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport. În meciul tur sucevenii au câştigat la un gol diferenţă, scor 33-32.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ultima deplasare pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*