Uite, mamă, vin mascaţii!

Firma desemnată să se ocupe de lichidarea AFC Cetatea Suceava a făcut public raportul de insolvenţă al asociaţiei. Concluzia e că se strânge laţul în jurul beregatelor foştilor preşedinţi: Dumitru Moldovan şi Ciprian Anton, cei doi fiind acuzaţi de dezastrul financiar de la club.

Puşi în faţa unei asemenea mârşăvii, vinovaţii fără vină au replicat în Monitorul, unde fie au aruncat hoitul în ograda celuilalt, pe principiul “decât să plângă mama, mai bine plânge ma’ta”, fie au răspuns ca tăntălăii de pe internet: “nu ştiu, nu ştiu… de astea. Toate fetili de la contabilitate să apeleze la mini!”

Intraţi în şomaj tehnic după descinderile din vama Siret, “mascaţii” se pregătesc să revină în forţă pe piaţa de muncă din Suceava. Conform unor surse din cadrul DMA, care au preferat să-şi păstreze cagulele pe faţă, Anton va fi colindat într-una dintre următoarele dimineţi de două divizii de mistreţi cu epoleţi.

Pentru a nu perturba vecinii de palier, în loc de obişnuitele focuri de armă în plan veritical, mascaţii vor interpreta sub vizorul lui Anton o arie din celebrul cântec: “Frère Antoane, Frère Antoane, Dormez-vous? Dormez-vous? Sonnez les matines! Sonnez les matines! Ding, dang, dong. Ding, dang, dong”.

De la publicarea raportului, de la demisolul pubului Ramiro, sediului Clanului Arborenilor, răsună într-una:

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Uite, mamă, vin mascaţii!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*