U16: Braşov – Suceava 0-1

Selectionata judeteana de juniori sub 16 ani a debutat cu o victorie surprinzatoare in faza secunda a Campionatului National. in primul meci din sezonul de primavara, echipa suceveana s-a impus azi, cu scorul de 1-0, in fieful reprezentantei judetului Brasov. Desi a intrat pe terenul sintetic din cadrul complexului ICIM din postura de outsidera, trupa pregatita de selectionerul Bogdan Grosu a plecat cu toate cele patru puncte de sub Tampa gratie golului marcat de Strugariu in minutul 30, mijlocasul sucevean trimitand balonul in plasa portii brasovene in urma unei lovituri libere de la circa 25 de metri.

Suceava U16: Puianu – Carcea, Amanaloaie, Petruneac, Siminicariu – Tudose. Mateiciuc, Strugariu, Placinta – Lutac, Nastasiu. Pe parcurs au mai intrat: Munteanu, Costan, Vornicu si Mantu.

A fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele parti si cred ca victoria noastra se datoreaza atitudinii pe care am aratat-o pe parcursul jocului. Chiar daca in unele momente puteam inscrie si noi si ei, dar in final am fost mai buni”, a spus selectionerul Bogdan Grosu.

In runda urmatoare, gruparea suceveana va primi vizita selectionatei judetului Iasi, intr-un meci programat joia viitoare, cu incepere de la orele 14.00, pe stadionul “Nada Florilor” din Falticeni. Cele doua echipe s-au mai intalnit si in prima faza a campionatului, cand juniorii suceveni au smuls un singur punct din confruntarile directe cu iesenii, dupa 0-6 in Copou si 2-2 la Falticeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "U16: Braşov – Suceava 0-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*