U Cluj – CSU Suceava: 25-37

Universitatea Suceava s-a impus astazi, de o maniera categorica, in fata Universitatii Cluj, in cel de-al doilea meci amical programat in Ardeal. La capatul unui joc pe care l-au dominat de la un capat la celalalt, handbalistii suceveni au castigat cu scorul de 37-25 (19-15).

“Am inceput meciul de astazi cu jucatorii care au evoluat mai putin aseara. Am intrat bine in meci inca de la inceput si nu le-am dat nici o sansa celor din Cluj. Sunt multumit de evolutia baietilor in cele doua partide. Au fost doua teste utile pentru noi”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

CSU Suceava: Andrei, Selaru – Tutu (5 goluri), Acatrinei (5), Cintec (4), Bursuc (4), Soldanescu (4), Mitrea (3), Rosu (3), Tiganasu (3), Amihaesi (2), Petrea (2), Besarab (2).

In meciul de astazi, Razvan Bernicu nu i-a folosit pe Serban si Pancu, cei doi acuzand usoare accidentari. Razvan Gavriloaia nu a facut deplasarea la Cluj, invocand recidivarea unei accidentari suferite la Odorheiu Secuiesc.

Urmatoarele meciuri amicale ale Universitatii Suceava sunt programate pe 11 si 12 aprilie, la Odorheiu Secuiesc. La finalul saptamanii respective handbalistii suceveni urmeaza sa mai dispute doua jocuri de verificare, acasa, cu Universitatea Cluj. Pana atunci, miercuri, 4 aprilie, de la ora 17:00, Universitatea II Suceava are programata restanta de pe teren propriu cu Interhandball Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "U Cluj – CSU Suceava: 25-37"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*