Turneul „Celor 4 regiuni”

Areniul va gazdui la sfarsitul acestei saptamani cea de-a zecea editie a Turnelui “Celor patru regiuni pentru Europa”, competitie fotbalistica destinata juniorilor sub 16 ani. Organizata de catre Consiliul Judetean, intrecerea din acest an va reuni la start cele patru participante traditionale: selectionatele regiunilor Schwaben (Germania), Mayenne (Franta), Cernauti (Ucraina) si Suceava (România).

Sosite la Suceava inca de astazi, echipele celor trei regiuni invitate vor efectua maine si poimaine antrenamentele oficiale pe gazonul stadionului Areni, urmand ca joi, vineri si sambata sa intre in lupta pentru trofeu, dupa sistemul fiecare cu fiecare. Conform programului stabilit de catre organizatori, editia din acest an a Turneului “Celor patru regiuni pentru Europa”, va fi deschisa de meciul dintre selectionata Sucevei si cea a regiunii Cernauti, programat joi dupa-amiaza, cu incepere de la orele 16.00.

Programul turneului:

Joi (4 august):
ora 16.00: Suceava – Cernauti
ora 17.30: Schwaben – Mayenne

Vineri (5 august):
ora 16.00: Cernauti – Schwaben
ora 17.30: Suceava – Mayenne

Sâmbata (6 august):
ora 16.30: Cernauti – Mayenne
ora 18.00: Suceava – Schwaben

Totodata, in cadrul evenimentului de pe stadionul Areni va fi organizat si un meci demostrativ in care se vor infrunta o echipa a oficialitatilor sucevene implicate in organizarea turneului si o formatie alcatuita din membrii staffurilor tehnice ale delegatiilor din Cernauti, Schwaben si Mayenne, intalnirea urmand sa aiba loc sambata, cu incepere de la orele 15.00, inaintea ultimei etape. Regalul fotbalistic de la Suceava se va incheia in aceiasi zi, cu festivitatea de premiere, programata de la orele 19.30.

Aflata in postura de gazda pentru a treia oara, selectionata suceveana si-a propus sa sparga gheata si sa castige turneul pentru prima oara in istoria de zece ani a competitiei. “Obiectivul nostru este o clasare cat mai sus, sa reeditam macar performanta de anul trecut, cand am terminat pe locul 2 in Germania. Acum, avand in vedere insa ca suntem gazde, putem spera mai mult ca niciodata si la castigarea turneului, ceea ce ar fi o premiera pentru noi”, a spus antrenorul Ciprian Anton.

Pentru acest turneu, antrenorii echipei sucevene, Ovidiu Caldarus, Aurel Constantin, Ciprian Anton si Bogdan Grosu vor miza pe nucleul selectionatei judetene de junori sub 16 ani, care sezonul trecut a ajuns pana in sferturile de finala ale Campionatului National. In acest sens, tehnicienii suceveni s-au oprit asupra unui lot de 16 jucatori: Ionut Puianu, Cristi Daneliuc, Tudor Apetri, Andrei Fedorovici, Andrei Cerlinca, Ciprian Tudose, Lucian Placinta, Catalin Strugariu, Paul Mateiciuc, Radu Lutac, Adrian Vornicu, Ciprian Nastasiu, Petrica Carcea, Catalin Nechitoaia, Stefan Amanaloaiei si Bogdan Rotari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneul „Celor 4 regiuni”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*