Turneu de minirugby la Gura Humorului

minirugby

Gura Humorului va găzdui, la finalul acestei săptămâni, etapa a 3-a din cadrul Circuitului Național de MiniRugby. La competiție vor participa aproximativ 400 de jucători de la 25 de echipe din țară.

Ședința tehnică este programată vineri, de la ora 19:00, în Sala de protocol a Sălii Polivalente din Gura Humorului. Competiția se va disputa la trei categorii de vârstă: sub 8, sub 10 și sub 12 ani.

Meciurile se vor juca pe terenul Tineretului din Gura Humorului. Sâmbătă între orele 10:00 – 14:00 sunt programate întâlnirile din grupe, iar duminică, în același interval orar, vor avea loc meciurile de clasament. Tot duminică, începând cu ora 14:00, va avea loc festivitatea de premiere.

Județul Suceava este reprezentat de cinci echipe. Clubul Sportiv Municipal Suceava participă cu două echipe, la copii sub 8 şi 10 ani, ambele pregătite de Vasile Conache, Clubul Amicii Suceava cu o echipă la sub 12 ani, antrenată de Codrin Prorociuc, iar Clubul Sportiv Şcolar din Gura Humorului cu două echipe sub 10 și sub 12 ani, pregătite de antrenorul Andrei Varvaroi.

Primele două etape din cadrul Circuitului Național de MiniRugby s-au desfășurat în Constanța și Timișoara.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turneu de minirugby la Gura Humorului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*