Turcii sunt optimişti

Universitatea Suceava joacă, sâmbătă, pe terenul formaţiei Ankaraspor, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Challenge. Aflaţi la cel mai bun sezon din istoria clubului, turcii sunt hotărâţi să se califice în următoarea fază a competiţiei.

Ankaraspor este lider în campionatul intern, la două puncte în faţa echipei Beşiktaş, care are însă trei jocuri mai puţin disputate. În meciul direct dintre cele două formaţii, desfăşurat la mijlocul săptămânii trecute, adversara Universităţii a cedat în deplasare cu scorul de 22-27. Turcii sunt optimişti înaintea primei confruntări cu echipa suceveană şi îşi doresc o victorie la cel puţin şase goluri diferenţă pentru a avea o misiune uşoară în România.

“Vrem să câştigăm campionatul şi Challenge Cup. I-am eliminat pe bulgarii de la Spartak Varna şi pe grecii de la Doukas, acum este rândul românilor de la Suceava. Jucăm cu sfert- finalista de anul trecut şi ştim că nu va fi un meci uşor, dar am încredere în elevii mei. Prima întâlnire este extrem de importantă. Trebuie să câştigăm la minim 6 goluri pentru a evita o situaţie neplacută la returul din România”, a declarat antrenorul Zeki Polat pentru ziarul Hurryet.

Prima manşă a sferturilor Cupei Challenge, dintre Ankaraspor şi Universitatea Suceava va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Azerbaidjan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Turcii sunt optimişti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*