Tunurile pe linia de 9 metri

Leonard Bibirig a pus rezultatul de egalitate de astazi pe seama lipsei de eficenta a liniei de 9 metri si a precizat ca semiesecul cu Poli Timisoara va fi analizat intr-o discutie la rece cu jucatorii. “A fost un meci cu doua reprize diametral opuse. Vom analiza la rece cauzele care au dus la acest semiesec si o sa tragem concluziile. Atat timp insa cat nu reusim sa marcam de pe linia de noua metri, de unde facem schimb de pase cu portarul advers, atunci problemele sunt la noi. Este dezamagitor ca nu inscriem din relatia unu la unu, iar in unele momente, pe atacul pozitional, fiecare jucator asteapta sa finalizeze colegul din stanga sau din dreapta”, a declarat Bibirig, la conferinta de presa.

Tehnicianul a laudat in schimb prestatia celor doi portari si pe cea a extremei Alin Rosu. “Imbucuratore la acest meci a fost evolutia celor doi portari si pe alocuri evolutia lui Alin Rosu. Mai avem mult de munca. Mai sunt patru meciuri grele si nu ne ramane decat sa strangem randurile si sa ne vedem de joc in continuare, cu toate problemele pe care le avem acum”, a completat Leonard Bibirig.

De partea cealalta, antrenorul celor de la Poli Timisoara, sarbul Nedeljko Vuckovic considera ca banatenii au obtinut un rezultat nesperat la Suceava, in conditiile in care au abordat meciul cu un lot extrem de subtire. “Noi am avut probleme mari de lot inaintea jocului si am fost nevoiti sa venim la Suceava cu doar noua jucatori de camp, dintre care doi pivoti. Inainte de acest meci, eram multumiti daca pierdem la o diferenta maxima de patru-cinci goluri si nu eram penalizati astfel din cauza regulamentului de ordine interioara. Pana la urma, am meritat sa castigam un punct si pot spune ca sunt multumit de jocul echipei, mai putin pe finalul primei reprize, cand au inceput sa apara greselile si am luat multe goluri pe contraatac”, a declarat Nedeljko Vuckovic, care a tinut sa laude si echipa adversa. “Suceava are o echipa buna, cu un sistem bun de joc, atat pe atac, cat si pe aparare. Am stiut ca este o diferenta mare intre cele doua echipe la nivelul vitezei de joc, dar probabil formatia din Suceava a fost ceva mai obosita dupa meciul de la Bacau”, a completat sarbul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tunurile pe linia de 9 metri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*