Tudoreanu dă startul pregătirilor pe Areni

Foresta este cea de-a doua echipa suceveana care incepe pregatirile pentru viitoarea editie de campionat. Retrogradati in Liga a III-a dupa sase sezoane petrecute la matineu, “galben-verzii” se reunesc miercuri, la ora 17.30, pe stadionul Areni, sub comanda antrenatorilor Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita. Conform conducerii clubului, la primul antrenament din aceasta vara sunt asteptati in jur de 20 de jucatori, majoritatea noi, in conditiile in care, din vechiul lot au mai ramas doar Olaeriu Onofras, Paul Mateciuc, Ruben Sumanariu, Cristi Gulei si Robert Martin. Dupa o scurta perioada de acomodare la efort, “galben-verzii” vor intra in regim de cantonament pe plan local, a anuntat presedintele-executiv al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Se pregatesc sa achite datoria catre Fisc

Oficialul sucevean a precizat ca gruparea de pe Areni isi va achita in aceasta saptamana si datoria de aproximativ 140.000 de lei pe care a acumulat-o catre Fisc, astfel incat sa poate depune dosarul de finantare la Primarie, din partea careia are inca alocat un buget de 800.000 de lei.  “Ne pregatim sa achitam datoriile catre Finante, dupa care vom depune la Primarie dosarul de finantare pentru a putea atrage prima transa de bani din bugetul alocat pe anul 2018”, a precizat presedintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat sa debuteze in ultimul weekend din luna august, Foresta Suceava va evolua în Seria I, alaturi de formatiile, Stiinta Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Otelul Galati, CSM Bucovina Radauti, CSM Roman, Sporting Liesti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focsani, FC Odorheiu Secuiesc, Sanatatea Darabani, ACS Somuz Falticeni, CSM Ceahlaul Piatra Neamt, FCM Gauss Bacau si nou-invitatele FC Botosani II si Politehnica II Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tudoreanu dă startul pregătirilor pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*