Trofeul merge în Ungaria

Trofeul celei de-a doua editii a Cupei Armoniei la fotbal feminin a ajuns in vitrina celor de la AK Szegedy. Formatia maghiara a castigat turneul desfasurat la finalul saptamanii trecute, pe stadionul “Tineretului” din Falticeni, dupa ce s-a impus in finala mare, la loviturile de departajare, scor 3-1, in fata moldovencelor de la Noroc Nimoreni. Podiumul a fost completat de Vasas Odorhei, care a castigat finala mica disputata in compania Olimpiei Cluj cu scorul de 2-1. Gazdele de la CS Armonia Falticeni au ocupat in final locul 5, dupa ce au castigat, cu scorul de 3-0, in fata echipei Comunitatii Ucrainenilor din Romania.

Pe langa cupe, medalii, diplome si tricouri, la festivitatea de la final, oficiata de primarul municipiului Falticeni, Catalin Coman, si directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Suceava, Cristi Barculescu, au fost acordate si cateva premii speciale. Astfel, la doar 12 ani, Mihaela Holtznauzer (Armonia Falticeni) a primit diploma pentru cea mai tanara jucatoare, Ina Bodisteanu (FC Noroc Nimoreni) a fost distinsa cu titlul de cel mai bun portar al turneului, Oana Negrea (Olimpia Cluj) a fost desemnata cea mai promitatoare jucatoare, Szalai Denes (AK Szegedy) a fost laureata cu titlul de jucatoarea turneului, in vreme ce Papp Szidonia (Vasas Odorhei) a castigat titlul de golgheter, cu 8 goluri inscrise.

Nu a fost uitat nici presedintele clubului Vasas Odorhei, Lazlo Belo, prezent la Falticeni in calitate de organizator si translator al turneului. Federatia Romana de Fotbal a fost reprezentata la Falticeni de presedintele AJF Harghita, Tamas Zoltan, care a transmis un mesaj din partea sefului FRF, Razvan Burleanu.

A fost un turneu reusit si totodata o premiera pentru sporturile de echipa din Falticeni. Pentru echipa noastra, rezultatele au contat mai putin. Am mizat pe un lot de jucatoare foarte tinere si cred ca aceasta experienta internationala le va prinde bine pe viitor. Tin sa multumesc si celor 200 de spectatori care au fost prezenti in tribune in ultima zi a turneului. Cred ca oaspetii nostrii s-au simtit foarte bine”, a declarat antrenorul principal Armoniei, Marcel Irimie, care a tinut sa multumeasca la final si doamnei presedinte a echipei de fotbal feminin din Falticeni, Mirela Nastaca, pentru tot sprijinul acordat in organizarea turneului.

Rezultatele complete ale turneului:

Grupa A:
FC Noroc Nimoreni – Armonia Falticeni 6-0
Armonia Falticeni – Olimpia Cluj 1-6
FC Noroc Nimoreni – Olimpia Cluj 3-2

Grupa B:
Vasas Odorhei – AK Szegedy 2-7
Echipa Ucrainienilor– Vasas Odorhei 0-11
Echipa Ucrainienilor– AK Szegedy 0-3

Locurile 5-6:
Armonia Falticeni – Echipa Ucrainenilor 3-0

Finala mica:
Vasas Odorhei – Olimpia Cluj 2-1

Finala mare:
AK Szegedy – FC Noroc Nimoreni 0-0 (3-1, dupa penaltyuri)

Jocurile Cupei Armoniei au fost arbitrate de Alexandru Blanaru, Alexandru Parasca, Silviu Iftode, Cosmin Ionita si George Plantos. Editia din acest an a turneului international de fotbal feminin de la Falticeni a fost organizat de clubul Armonia, in parteneriat cu Primaria Municipiului Falticeni si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava si a beneficiat de sprijinul sponsorilor SC Haiducul Com, Alma Clinic, Pro Casa Suceava si Euro Narcis Targu Mures.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Trofeul merge în Ungaria"

  1. cum se face ca o echipa care ia bataie amandoua meciurile joaca finala mica?:)))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*