Trialuri ratate

Considerate o sursa de completare a lotului sucevean, actiunile de selectie organizate in randul jucatorilor din campionatele judetele s-au dovedit in cele din urma niste actiuni ratate. Dupa doua trialuri pe Areni, un cantonament si zece partide amicale cu rezultate dezastruoase, in cadrul grupului pregatit de Ioan Radu se mai regasesc doar doi jucatori veniti pe filiera judeteana: Dan Chirivici (Unirea Boroaia) si Iliuta Tugui (Bradul Putna).

Desi au efectuat cantonamentul de la Poiana Negri alaturi de Cetatea, Tudor Zaremba, Constantin Colban si Iulian Ionesi au refuzat in cele din urma ofertele contractuale venite dinspre Areni, in detrimentul unui angajament la divizionara judeteana Bucovina Radauti.

Conform antrenorului Ioan Radu, salariile oferite de Cetatea nu ar fi depasit sumele pe care jucatorii le vor primi la nivelul Ligii a IV-a. “Am avut o discutie sincera cu cei trei. Acestia au lasat la o parte posibilitatea de a evolua in Ligii a II-a si au ales aceiasi situatie financiara, dar sa joace in Liga a IV-a”, a explicat tehnicianul “galben-albastrilor”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trialuri ratate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*