Trialuri în Cetate

Antrenorul Cetăţii Ioan Radu a început deja să caute jucători pentru următoarea ediţie de campionat. În vederile clubului din Areni sunt juniorii şi jucătorii tineri care activează în judeţul Suceava.

Pentru început, tehnicianul Cetăţii îşi doreşte să vadă ce tineri are în propria curte. Astfel, sâmbătă de la ora 11:00 pe Areni se vor înfrunta juniorii A şi B ai Cetăţii. Mai exact, Prutean, Breniuc, Corneanu, Stănescu şi Golofca, jucători care termină în acest an junioratul, vor înfrunta o echipă din care fac parte colegii lor mai mici, printre care Moldovan, Azaharioaei şi Duman.

“Cel mai bine tot antrenorii de la grupele de juniori stiu care sunt varfurile la fiecare categorie de varsta. Oricum, vreau sa-i vad, iar intr-o strategie de crestere a juniorilor, sa vedem ce reusim sa facem. In primul rand, insa, vrem sa facem un inventar sa vedem ce avem si pe cine putem conta”, a spus antrenorul Cetatii, Ioan Radu.

Ioan Radu nu se opreşte aici cu căutările. La mijlocul săptămânii viitoare, conducerea tehnică a Cetăţii i-a chemat la un joc şcoală pe mai mulţi tineri care evoluează în Liga a IV-a şi care s-au remarcat în acest an.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trialuri în Cetate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*