Trei medalii la CN de copii

Atletii suceveni s-au intors cu trei medalii de la Campionatele Nationale de Copii I, II si III, competitie desfasurata la finele saptamanii trecute in sala de atletism a complexului “Lia Manoliu” din Bucuresti.

Lucian Pomparau a imbogatit vitrina cu trofee a clubului CSS Gura Humorului cu doua medalii: una de argint, castigata in proba de 60 de metri plat, cu timpul de 7 secunde si 93 de sutimi, si una de bronz, castigata in proba de 200 de metri cu timpul de 26 secunde si 83 sutimi, ambele la categoria copii II.

Onoarea fetelor a fost salvata de Cristina Calugarean (foto), care a cucerit argintul in proba de triatlon (60 metri, lungime, 600 metri), cu un total 1778 de puncte. Sportiva de la Lps Suceava a alergat 8 secunde si 57 de sutimi pe 60 de metri , un minut, 46 de secunde si 41 de sutimi pe 600 de metri si a sarit 4 metri si 53 de centimetri la groapa cu nisip. La concursul din capitala, s-au mai remarcat: Alexandru Pintilei (CSS Gura Humorului) si Rares Moisiuc (CSS Radauti), care s-au clasat pe locurile 5, respectiv 6, la triatlon, si Andrei Bahan (LPS Suceava), sosit pe locul 6 in cursa de 600 de metri la categoria copii II.

Per total, in competitiile indoor desfasurate primul trimestru al acestui an, atletii legitimati la cluburile sucevene au cucerit un total de 13 medalii, dintre care doua de aur, sapte de argint si patru de bronz.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trei medalii la CN de copii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*