Trei medalii cucerite la naționalele de juniori III

Atletii cluburilor sucevene au obtinut trei medalii la etapa finala a Campionatului National indoor pentru juniori III, competitie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute in sala din Bacau. Performerul delegatiei a fost Petru Robert Kore (foto sus), sportivul pregatit de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei reusind sa devina campion national in proba de 1.500 de metri, cu timpul de 4 minute, 19 secunde si 48 de sutimi. A doua medalie a clubului dornean a fost adusa de Claudia Ionela Costiuc, care a devenit vicecampiona nationala in proba feminina de 800 de metri.

 “Imi pun toata increderea ca ambii sportivi pe care ii pregatesc la Vatra Dornei vor realiza performante si mai mari. Greul insa abia incepe. Daca vor fi seriosi, pot ajunge nume importante in atletismul romanesc si nu numai”, a precizat antrenorul Cristian Prasneac.

Dupa mult timp, atletii suceveni au reusit sa obtina o medalie nationala si la saritura in lungime, proba in care Tudor Mihai Axinte (foto jos), sportiv pregatit de Silviu Casandra la CSM Suceava, a cucerit bronzul cu un rezultat de 5 metri si 92 de centimetri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trei medalii cucerite la naționalele de juniori III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*