Transferuri controversate

Preşedintele Cetăţii, Ciprian Anton a negat că plecarea jucătorilor Andrei Roheţki şi Marius Onciu la Ceahlăul ar fi avut la bază un acord între primarul Ion Lungu şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Conducătorul clubului sucevean a spus că transferul s-a realizat doar la dorinţa jucătorilor de a evolua la o echipă din Liga I.

Despărţirea celor doi jucători de Cetatea reprezintă conform preşedintelui Ciprian Anton respectarea unei promisiuni date jucătorilor, în momentul în care acestia s-au întors de la Sportul.

“Acesti baieti s-au intors de la Sportul Studentesc si s-au intalnit cu mine. Eu le-am facut o oferta, ei au acceptat-o cu conditia ca atunci cand va veni o oferta pentru ei favorabila din punct de vedere material, nu ii voi impiedica sa se duca in alta parte. Ei au fost contactati de domnul Mironas de la Ceahlaul, apoi am luat si eu legatura cu dumnealui si am cazut de acord. Acesti doi jucatori au fost transferati inaintea mea, de asta am acceptat si conditiile puse de ei si nu cred ca am facut un lucru rau. Sunt sigur ca vor juca acolo unde se vor duce”, a declarat Ciprian Anton.

Ciprian Anton a ţinut să precizeze că el decide tot ceea ce se întâmpla la Cetatea, aceasta fiind una dintre condiţiile impuse primarului Ion Lungu, în momentul în care a negociat preluarea funcţiei de preşedinte al clubului. Şeful grupării din Areni a spus însă că în momentul de faţa nu poate să dezvăluie suma pe care clubul Ceahlaul o va plăti Cetăţii pentru transferurile lui Onciu şi Roheţki.

“Suma de transfer este confidentiala pentru ca nu s-au finalizat toate discutiile. Va asigur ca totul va fi transparent, iar daca vor veni acei bani, vor fi justificati. Deocamdata acordul dintre noi nu imi permite sa spun anumite sume, daca cei de la Ceahlaul vor sa dezvaluie este treaba lor”, a conchis Ciprian Anton.

Onciu şi Roheţki au părăsit săptămâna trecută cantonamentul de la Poiana Negri şi au mers la Piatra Neamţ pentru a se alătura echipe pregătite de Florin Marin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Transferuri controversate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*