Totul se decide în Maramureş

Universitatea întâlneşte maine în deplasare, formatia Minaur Baia Mare si conform directorului tehnic Petru Ghervan, rezultatul din Maramures va conta enorm în ierarhia finală a Ligii Naţionale.

“Dacă vom reuşi un rezultat foarte bun, adica să luăm un punct sau două puncte la Baia Mare, deja avem perspective certe ca sa ocupăm din nou un loc în Challenge Cup. Daca nu, chiar si cu un joc foarte bun, este posibil să nu prindem un loc între primele 6 echipe.” a declarat Petru Ghervan.

Sucevenii se află pe cai mari după ce în ultimele două etape au recuperat 3 puncte din distanţa faţă de HC Odorhei. În condiţiile în care secuii au un meci extrem de greu, pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău, Universitatea ar putea urca pe locul 6 în cazul unei victorii sau a unui egal în Maramures. În tur, în sala LPS din Suceava, Minaur a suferit cea mai drastică înfrângere a sezonului, scor 35-23. Pincipalii marcatori ai Universităţii au fost atunci Chiruţ şi Gavriloaia cei doi reuşind să înscrie câte 6 goluri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Totul se decide în Maramureş"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*