Tot mai departe de performanţă

La Cetatea nu poate fi vorba despre o echipă competitivă în următorii doi ani. Aceasta este concluzia primarului Ion Lungu după întâlnirea pe care a avut-o cu suporterii şi cu conducerea clubului Cetatea.

“Eu cred ca i-am convins pe suporteri ca fac tot ce pot ca sa sprijin echipa de fotbal. Mai ramane sa intru in teren sa joc, dar acest lucru nu pot sa il fac pentru ca nu ma pricep prea bine. Sper ca in ceasul al 12-lea sa ne salvam, sa vina echipa cu un rezultat favorabil de la Roman si sa ramanem in liga secunda. Principalul meu scop este insa sa fac o echipa competitiva la Suceava dar acest lucru nu se poate realiza mai repede decat in 2 ani de zile”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a ţinut să lămurească şi situaţia finaniciară a clubului din Areni: “In anul acesta s-au dat 3,7 miliarde de lei la echipa de fotbal de la Primarie si vom mai aproba in sedinta de Consiu Local de astazi inca 12 miliarde. Era un proiect frumos de colaborare cu domnul Dan Ostahe, care insa nu a mai putut fi dus la bun sfarsit. Ii multumesc pentru banii care i-a dat, dar m-a sunat si mi-a spus foarte clar ca nu se mai poate implica la Cetatea din cauza crizei financiare care l-a afectat si pe dumnealui”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tot mai departe de performanţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*