Tîrzioru, principalul marcator

Adi Tirzioru a fost principalul marcator al echipei locale de handbal in turul actualei editii a Ligii Nationale. Interul dreapta de la CSU a inscris in primele unsprezece etape de campionat un total de 58 de goluri, avand o medie de peste cinci reusite pe meci. Pe locul secund in topul golgheterilor formatiei sucevene se afla Mihai Sandu, cu 54 de goluri marcate in portile adversarilor intalniti in sezonul de toamna. Coordonatorul “studentilor” este urmat de Alin Rosu, care desi nu a evoluat in ultimele trei runde din cauza unei accidentari, a punctat de 33 de ori in tur.

Este mai putin important cine a marcat cele mai multe goluri, pentru ca am urmarit altceva in turul campionatului. Trebuie insa de subliniat faptul ca Sandu a fost poate cel mai constant jucator al nostru. La fel si Tirzioru, chiar daca a avut si meciuri mai putin reusite”, a comentat antrenorul Razvan Bernicu.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Gabriel Burlacu (26 goluri), Attila Eros (21 goluri) si extrema Razvan Dumitras (19 goluri). La zestrea de 252 de goluri marcate de echipa suceveana in prima parte a campionatului si-au mai adus contributia: Alin Petrea (13 goluri), Cristi Aldica (9 goluri), Ioan Tcaciuc (8 goluri), Andrei Olariu (6 goluri), Robert Rugaci (2 goluri), Telu Lazurca (2) si Dan Negruseri (un gol).

In privinta fortei ofensive, CS Universitatea Suceava a avut in turul sezonului regulat o medie de 22,9 goluri marcate pe meci, iar in ceea ce priveste defensiva, Spiridon, Tcaciuc, Ilii si compania au o medie de fix 28 de goluri incasate pe meci.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tîrzioru, principalul marcator"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*