Teste cu naționala de tineret

Universitatea va disputa in aceasta saptamana doua jocuri amicale in compania echipei nationale de tineret a Romaniei, intalnirile fiind programate joi si vineri, de la orele 17.00, respectiv 9.30, in sala LPS din Suceava.

Pe langa jucatorii accidentati, formatia pregatita de Stelian Bursuc nu va putea conta in aceste doua meciuri nici pe serviciile interului Georgica Cantec, convocat la lotul national B a Romaniei pentru Trofeul Carpati, nici pe cele ale pivotului Eric Schroeder, chemat in aceste zile la o actiune a selectionatei din Luxemburg.

De partea cealalta, tricolorii mici vor poposi la Suceava cu un nou antrenor pe banca tehnica, in persoana lui Leonard Bibirig, aflat la prima intalnire in calitate de adversar al echipei unde s-a consacrat ca antrenor si cu Dragos Nedelcu intre buturi, portarul “studentilor” fiind in acest moment in pregatiri cu nationala de tineret.

Pe langa aceste doua teste, Universitatea mai are programate pe parcursul saptamanii viitoare alte doua jocuri amicale pe terenul divizionarei secunde Hc Vaslui. De asemenea, pana la reluarea campionatului intern, “alb-albastrii” si-ar putea testa fortele cu o echipa de Liga Nationala, conducerea “studentilor” fiind in tratative cu HC Odorhei si “U” Transilvania Cluj pentru disputarea unui joc amical in perioada 5-6 noiembrie.

Cs Universitatea Suceava va reintra in focul meciurilor oficiale pe 13 noiembrie, atunci cand va primi vizita rivalilor moldavi de la Stiinta Bacau, intr-o partida contand pentru runda a 8-a din cadrul Ligii Nationale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Teste cu naționala de tineret"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*