Test pentru jucătorii U19

Rapidul face vineri un meci-scoala in compania echipei de juniori C a clubului, nimeni alta decat campioana judeteana en-titre la aceasta categorie de varsta. La jocul programat, cu incepere de la ora 10.00, pe terenul din Moara, antrenorul Bogdan Tudoreanu a anuntat ca va alinia o echipa formata exclusiv din jucatorii sub 19 ani aflati in acest moment in pregatiri cu Rapid.

Astfel, stafful tehnic al Rapidului se pregateste sa vada pentru prima oara la lucru nu mai putin de 12 jucatori: T. Niga, C. Tautianu, Jitariuc, Nechifor, Airoaie, Ilie, Martolea, Danila, Mihai, Antonesei, C. Bosanceanu si Rotariu, sase dintre acestia urmand sa fie opriti in lotul pentru viitorul sezon.

Restul jucatorilor din lot vor fi testati sambata, cu incepere de la ora 12.00, intr-un meci de verificare programat in deplasare, in compania Silvei Udesti.

La capitolul veniri, fata de reunirea lotului, “ceferistii” au un singur jucator nou la antrenamente, este vorba de suceveanul Catalin Strugariu, un mijlocas in varsta de 20 de ani care in ultimele trei sezoane a jucat pentru SC Bacau.

Rapidul se va inscrie in viitoarea editie de campionat in cursul zilei de vineri.

Pana joi, s-au inscris in campionat un numar de 17 echipe din 28, printre care si Bucovina Pojorata. Alte 9 echipe au inceput pregatirile, semn clar ca se vor alinia la startul Ligii a II-a. Probleme mari sunt doar la Braila si Dorohoi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Test pentru jucătorii U19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*