Terenul LPS rămâne fără tribune şi vestiare

teren LPS campus

Terenul de fotbal cu suprafaţă sintetică al Liceului cu Program Sportiv Suceava nu va fi dotat cu tribune şi vestiare. Conducerea Primăriei Suceava a renunţat la ideea organizării unei licitaţii pentru că unitatea şcolară nu a realizat studiul de fezabilitate nici până la această dată.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că Liceul cu Program Sportiv nu a reuşit să înainteze Consiliului Local un studiu de fezabilitate pentru amenajarea tribunelor şi vestiarelor la terenul de fotbal amenajat cu fonduri europene. Din acest motiv, amenajarea tribunelor şi vestiarelor a fost amânată pentru anul viitor.

Lucian Harsovschi„La Liceul cu Program Sportiv se discuta despre amenajarea unor tribune, vestiare şi a unei nocturne chiar. În şedinţa de joi a Consiliului Local nu sunt studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pentru că riscăm să blocăm proiectul pe fonduri europene. Va trebui să aşteptăm recepţia proiectului şi apoi să vedem cum putem acţiona cu forţe proprii”, a declarat Lucian Harşovschi.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Terenul LPS rămâne fără tribune şi vestiare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*