Terenul LPS, gata la primavară

Terenul de fotbal cu suprafata sintetica din cadrul campusului Liceului cu Program Sportiv Suceava urmeaza sa fie dat in folosinta abia in primavara anului viitor. Conform directorului Dumitru Bernicu, proiectul stagneaza din cauza lipsei de fonduri, motiv pentru lucrarile realizate pana acum vor intra intr-un proces de conservare pe perioada sezonului rece .

Momentan se lucreaza intr-un ritm foarte scazut si doar pentru conservarea proiectului pentru iarna. Deocamdata am reusit sa realizam drenajul si sa montam rigolele de scurgere interioara. Urma sa turnam stratul de beton, cel intermediar si sa montam suprafata sintetica. Daca nu eram loviti de criza, lucrarile erau finalizate intr-o luna de zile, cu exceptia tribunelor si vestiarelor. Asa, probabil va trebui sa asteptam pana la primavara pentru ca fondurile pe care le-am primit pana acum de la minister au mers cu prioritate spre salile de curs si mai apoi spre campus”, a declarat Dumitru Bernicu.

Finalizarea lucrarilor ar rezolva si una dintre problemele majore cu care se confrunta divizionara secunda Cetatea, lipsa uneui teren de antrenament fiind principalul inconvenient al trupei lui Ioan Radu. “Cetatea este echipa fanion a orasului si este normal sa-i punem terenul la dispozitie, odata cu terminarea lucrarilor. Actuala stare a terenului ne afecteaza in primul rand pe noi, pentru ca echipele de fotbal din cadrul LPS nu au unde sa-si desfasoare orele si meciurile. Suntem nevoiti sa jucam la Itcani, Scheia, Sf. Ilie sau Patrauti”, a semnalat directorul LPS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Terenul LPS, gata la primavară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*