Tenis Partener Gold Suceava

Clubul Select Suceava va organiza în premieră un turneu din categoria Gold a circuitului Tenis Partner. Meciurile se vor desfăşura, în perioada 5-7 iulie, pe terenurile de la baza sportivă “Unirea”.

La startul întrecerii s-au înscris circa 70 de tenismeni din întreaga ţară, cu vârste cuprinse între 14 şi 70 de ani. În cadrul tragerii la sorţi, aceştia au fost repartizaţi pe şase tablouri, patru de simplu şi două de dublu. Startul oficial al competiţiei este programat vineri, la ora 12:00, însă participanţii au început meciurile încă de miercuri. Sâmbătă şi duminică se vor desfăşura fazele finale, care vor culmina cu festivitatea de premiere. Printre concurenţi se numără fostul preşedinte al Forestei, Mircea Crainiciuc şi fostul mare hocheist sucevean Ilie Hunceac.

“Este pentru prima dată când găzduim un turneu din categoria Gold, care înseamnă mai multe puncte şi premii mai mari. Lucru acesta nu poate decât să ne bucure şi sperăm ca vremea să ţină cu noi pe parcursul evenimentului”, a declarat preşedintele Clubului Select Suceava, Mihai Pop.

Competiţia de la sfârşitul acestei săptămâni este organizată de Clubul Select Suceava, împreună cu Inter Conti, Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava, CSM Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tenis Partener Gold Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*