Tcaciuc: E nevoie de o schimbare

Pivotul Universitatii, Ion Tcaciuc, inca se afla in dubii daca sa paraseasca sau nu gruparea suceveana. Aflat la final de contract, jucatorul are de ales intre o serie de oferte din strainatate sau a ramane la Suceava. Cert este ca un raspuns exact va fi dat abia dupa venirea antrenorulu Petru Ghervan de la lotul national.

“Inca ma gandesc daca sa raman sau nu, joc la Suceava de la varsta de 17 ani si uneori simt ca as avea nevoie de o schimbare. Un raspuns sigur voi da dupa data de 20 iunie, atunci cand se va intoarce domnul Ghervan la Suceava. Imi place foarte mult la Suceava, dar joc de mult timp aici si uneori parca trebuie sa mai si risti” a declarat Tcaciuc.

Handbalistul sucevean a mai dezvaluit ca a refuzat deja o oferta de la o echipa din strainatate: “M-a contactat o echipa din liga a doua din Spania, dar i-am refuzat pentru ca am fost nemultumit de conditiile de acolo. Nu a fost nicio echipa din tara care sa ma contacteze, dar oricum nu as fi fost interesat. Pe de o parte as vrea sa plec, pe de alta parte as ramane. Echipa oricum va merge in continuare si fara mine si poate merge si fara orice alt jucator. Este posibil sa semnez cu Suceava cand se intoarce domnul Ghervan “.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tcaciuc: E nevoie de o schimbare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*