Tcaciuc a parasit Universitatea

Inca de la incheierea campionatului, singura incertitudine din lotul echipei de handbal Universitatea Suceava era Ion Tcaciuc. Dupa mai multe runde de negocieri intre jucator si clubul alb-albastru, in cursul zilei de sambata Tcaciuc a dat raspunsul final si anume ca va pleca de la formatia care l-a lansat in handbalul mare.

Dintre ofertele pe care le-a avut, jucatorul a ales sa plece la o formatie din liga secunda din Spania. “Este decizia lui si nu pot decat sa ii urez multa bafta acolo unde va merge. I-am zis sa vina cu noi in cantonament, dar a refuzat, spunand ca nu ar fi un gest frumos fata de viitoarea sa echipa“ a spus directorul tehnic al echipei, Petru Ghervan.

Locul lui Tcaciuc la echipa va fi luat de Stefan Gheorghe de la formatia care a retrogradat in liga secunda, CSM Oradea. Transferul acestuia este prima venire oficiala la clubul ‘alb-albastru’, lista cu celelalte posibile achizitii nefiind facuta publica.
Handbalistii suceveni vor pleca marti intr-un cantonament de o saptamana in statiunea Eforie Sud de pe malul Marii Negre, urmand apoi sa inceapa pregatirea la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tcaciuc a parasit Universitatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*