Surprize pentru retur

Conducerea Universităţii Suceava nu vrea ca evenimentul anului din sportul sucevean să treacă nemarcat. Astfel, directorul tehnic Petru Ghervan a anunţat că pentru returul cu Krems, clubul va pregăti o atmosferă incendiară în sala LPS.

La fel ca şi la vizita portughezilor de la Liberty Sao Bernardo, sucevenii îi vor întampina pe oaspeţii din Austria în cel mai pur stil bucovinean. Noutatea la meciul de pe 4 aprilie o va reprezenta costumele populare.

“Speram ca vom avea anumite note de cultura traditionala a acestei zone prin niste costume populare care sa le poarte niste copii care sa conduca jucatorii la intrarea pe teren. Speram sa dam astfel o nota speciala evenimentului si sa ne mandrim cu Bucovina pe care o reprezentam in Europa.” a dezvaluit Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universităţii nu i-a uitat nici pe suporteri, care vor avea la dispoziţie toată recuzita necesară unei asemenea partide: “Incercam sa facem o atmosfera europeana. Vom pune steaguri si un banner nou la dispozitia suporterilor. Pentru Suceava, sansa de a se califica intr-o semifinala de Cupa Europeana reprezinta un eveniment foarte important si vrem ca sa fie marcat asa cum se intampla si in alte tari din Europa.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Surprize pentru retur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*