Suporterii Forestei către autorităţi: “Dacă iar ne desfiinţaţi, pe Areni nu mai călcaţi”

Galeria suceveana s-a mutat pentru o ora din peluza stadionului Areni in fata Primariei, aproximativ 30 de suporteri, majoritatea membrii ai brigazilor Comando Bukowina si Deliru’ ZMK, tinand sa traga joi un nou semnal de alarma asupra situatiei critice in care se afla echipa locala de fotbal, Foresta.

Inarmati cu tobe si fulare, fanii au scandat minute in sir: “Daca iar ne desfiintati, pe Areni nu mai calcati!”, “Suceava nu moare” si “De ani de zile tot am sperat sa va opriti toti din furat”. De asemenea, membrii galeriei Forestei au afisat in fata Primariei si un banner cu mesajul: “Un ultim strigat de disperare / Sa va treziti din nepasare”.  Inainte de miting, membrii galeriei s-au intalnit cu jucatorii Forestei, aflati la antrenament pe stadionul Areni pentru a pregati meciul pe care il au sambata la Afumati.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Suporterii Forestei către autorităţi: “Dacă iar ne desfiinţaţi, pe Areni nu mai călcaţi”"

  1. Sunteți penibili

  2. Bravo celor care au manifestat impotriva NEPASARII(posibil rea intentie) CELOR CARE CONDUC PRIMARIA SI CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA si care vor sa desfiinteze si echipa de fotbal Foresta Suceava !!!!!!

  3. Consiliul judetean in frunte cu marele Bucovinean Flutur ce se da nici macar nu a dat vreun mesaj de incurajare ce sa mai spunem de bani.Daca santsant alegeri sa- vezi cu miloaga la voturi.De fapt cine poate sa mi explice ce face de fapt consiliul judetean si ce face prefectul?Iau bani degeaba de pe spatele nostri Niste muhaiele.

  4. LASA PROSTIILE.ASTIA NU MERITA FINANTARE.DESFIINTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEA DESFIINTREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OLEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*