„Suntem condamnati sa castigam”

Antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig, a declarat la o conferinta de presa organizata astazi la sala LPS ca adversara de sambata a echipei sale, CSM Medgidia, este o formatie care a facut meciuri bune pana acum, dar in ciuda acestui lucru Chirut si compania trebuie sa-si adjudece ambele puncte puse in joc.

“Adversara noastra de sambata, CSM Medgidia, a facut pana acum doua meciuri bune in campionat, cu Poli Timisoara si Universitatea Cluj. Noi suntem insa condamnati sa castigam pentru a ne putea mentine in partea superioara a clasamentului, orice punct pierdut avand menirea de a ne indeparta” a declarat Bibirig.

Tehnicianul sucevean a mai spus ca meciul de sambata reprezinta si un prolog pentru cele doua etape care vor urma apoi, runde in care CSU va da piept cu HCM Constanta si Steaua Bucuresti.

“O eventuala victorie a noastra in meciul cu Medgidia ar aduce automat si un moral bun, in perspectiva celor doua etape care vor urma. Va fi o perioada foarte dificila, vom intalni acasa pe HCM Constanta, iar apoi in deplasare pe Steaua Bucuresti “ a conchis “Bibi”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Suntem condamnati sa castigam”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*