Sucevenii s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Naţional de atletism pentru juniori I

Andrei Gafita

Atletul sucevean Andrei Gafiţa a câştigat titlul de campion naţional la juniori I în proba de 10.000 de metri marş. La competiţia desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Piteşti, sportivii suceveni au obţinut în total patru medalii.

Elevul lui Radu Mihalescu de la CSM Suceava a terminat primul cursa de 10.000 de metri marş, cu timpul de 48 de minute şi 50 de secunde. Acest rezultat completează un sezon foarte bun pentru Andrei Gafiţa, cu şase medalii naţionale, una la Balcaniada şi un record naţional.

Gabriela Doroftei si Erzilia Tampau

Gabriela Doroftei si Erzilia Tampau

CSM Suceava a mai câştigat alte două medalii de argint la Campionatul Naţional de juniori I prin Gabriela Doroftei (16 ani!). Sportiva pregătită de Erzilia Ţâmpău a terminat pe locul secund în probele de 1.500 şi 3.000 de metri.

Şi CSU Suceava a obţinut o medalie la competiţia de la Piteşti. Fiul antrenorului Ioan Zanfirache, George, a câştigat bronzul în proba de aruncare a discului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii s-au întors cu patru medalii de la Campionatul Naţional de atletism pentru juniori I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*