Iau drumul Germaniei

Selectionata de juniori sub 16 ani a judetului Suceava ia maine drumul Germaniei in vederea participarii la turneul “4 regiuni pentru Europa”. Ajunsa la cea de-a XIII-a editie, intrecerea va reuni la start conform traditiei reprezentantele regiunilor Mayenne (Franta), Cernauti (Ucraina), Suceava (Romania) si Schwaben (Germania).

Condusa de pe banca tehnica de Ovidiu Murariu, Aurel Constantin si Iulian Daraba, selectionata suceveana se va baza la turneul din Bavaria pe un lot de 16 jucatori format din: Eduard Chirut (Ceahlaul Piatra Neamt), Valentin Robu (LPS Suceava), Adrian Popovici (LPS Suceava), Francisc Vicovanu (Concordia Chiajna), Vlad Murarescu (LPS Suceava), Florin Antonesei (Sporting Suceava), Cezar Bosanceanu (Rapid Suceava), Narcis Gloseriu (LPS Suceava), Cosmin Buziuc (LPS Suceava), Cosmin Corniciuc (LPS Suceava), Ionut Holban (LPS Suceava), Stejarel Visinar (Sporting Suceava), Lucian Adamovici (LPS Suceava), Robert Ciobanu (Luceafarul Bucovina Suceava), Iosif Todica (LPS Suceava) si Sebastian Ilie (Ceahlaul).

Sucevenii au inceput inca de acum doua saptamani pregatirile pentru turneul din Germania, unde spera la o clasare cat mai buna. “Am facut trei jocuri de pregatire in ideea a omogeniza lotul si a ne creiona un prim 11. Am incercat sa-i introducem pe acesti copii in ritmul competitiei pentru ca vor avea parte de adversari. Ne va lipsi un jucator important, Florescu, care s-a accidentat, dar sper ca cei care vor intra in teren sa obtina niste rezultate frumoase. Faptul ca echipa de juniori a Romaniei a invins Germania in finala Campionatului Mondial ar trebui sa fie un exemplu de urmat si pentru noi”, a declarat Ovidiu Murariu.

Delegatia suceveana va avea un program incarcat in regiunea Schwaben, pe langa meciurile de fotbal urmand sa participe la o serie de activitati turistice si culturale. Selectionata suceveana va disputa primul meci vineri dupa-amiaza, contra francezilor de la Mayenne. Sambata va juca cu reprezentanta Cernautiului, iar duminica, in ultimul joc, va intalni formatia gazda. Selectionata Sucevei a reusit sa se impuna o singura data in precedentele 12 editii ale turneului “4 regiuni pentru Europa”, in vara lui 2011, cand intrecerea a fost gazduita de stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Iau drumul Germaniei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*