Sucevenii au doborât două recorduri la Campionatul Național de poliatlon

Inotatorii suceveni au cucerit sase medalii si au stabilit doua recorduri nationale la Campionatul National de Poliatlon pentru cadeti, competitie care a adunat in weekendul trecut, la Pitesti, peste 400 de sportivi din toata tara.

Performerul delegatiei sucevene a fost Calin Moscaliuc, care a doborat recordul national in proba de 100 de metri liber si s-a clasat pe locul secund la 200 de metri liber. Cel de-al doilea record national a fost stabilit de stafeta masculina de 4×50 de metri liber a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, formata din Calin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Mihai Luca si Teodor Fotciuc. Gratie acestui rezultat, CSU Suceava a fost a doua in clasamentul pe echipe.

Celelalte doua medalii au fost aduse de Maria Verciuc, care a devenit vicecampioana nationala in proba de 100 de metri liber si a cucerit bronzul la 200 de metri liber.  Daria Lucan a ocupat locul 4 in proba de 100 metri bras, in vreme ce Victor Turluianu, Teodor Plamada si Vlad Ciubotaru si-au doborat recordurile personale la Pitesti.  Cezar Moscaliuc, cel care se ocupa de pregatirea inotatorilor suceveni alaturi de Sorina Diaconescu, a tinut sa multumeasca conducerii Acolii Gimnaziale Nr. 3 din Suceava, conducerii LPS si CSU Suceava, precum si domnului Catalin Bunduc de la Victoria 21 Gym.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii au doborât două recorduri la Campionatul Național de poliatlon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*