Sucevence de 10 (medalii)

Inotatorii suceveni s-au intors cu 10 medalii de la Campionatele Nationale de Juniori II de la Baia Mare, concurs destinat fetelor 13-14 ani si baietilor de 14-16 ani. Sportivii de la Css3 Suceava au confirmat forma excelenta din ultima perioada inca din prima zi a intrecerii, cand au urcat in doua randuri pe podiumul de premiere prin Diana Dungeanu, dublu medaliata cu argint in probele de 50 si 800 de metri. In cursul zilei de vineri, aceaiasi inotatoare s-a clasat din nou pe locul secund in cursa de 400 de metri mixt, iar Lisa Munteanu a obtinut bronzul la 100 de metri spate. Cireasa pe tort a fost pusa de stafeta formata din Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Ioana Paval si Cosmina Ungureanu, care a devenit campioana nationala in proba de 4 × 100 de metri liber si si-a pastrat titlul castigat la editia de anul trecut.

In cea de-a treia zi de concurs, a fost randul Lisei Munteanu sa urce pe cea de-a doua treapta a podiumului in cursa de 200 de metri spate, in timp ce echipa feminina de la Css3 Suceava a obtinut o noua medalie de argint in proba de 4 × 200 de metri. Lisa Munteanu si-a confirmat valoarea in ultima zi a intrecerilor de la Baia Mare, cand a obtinut titlul de campioana nationala in proba de 50 de metri spate. Tot duminica, delegatia condusa de Cezar Moscaliuc si-a rotunjit zestrea de medalii prin Diana Dungeanu, clasata pe locul 3 in proba de 400 de metri liber, si prin echipa de fete, care a cucerit un nou bronz in cursa de 4 × 100 de metri mixt. Inotul sucevean a fost reprezentat la Campionatele Nationalel de juniori II de un lot format din sase sportivi: Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Ioana Paval, Bianca Morari, Cosmina Ungureanu si Tudor Maxim. Gratie performantelor obtinute la Baia Mare, sportivele Diana Dungeanu si Lisa Munteanu si-au asigurat un loc in lotul national de juniori II al Romaniei.

Conform statisticilor prezentate de catre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, recenta editie a Campionatele Nationale de Juniori II de la Baia Mare s-au bucurat de cea mai numeroasa participare din ultimii ani, la start luand parte 250 de sportivi de la 41 de cluburi din intreaga tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevence de 10 (medalii)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*