Suceveanul Doru Popadiuc a prins un contract de vis în prima ligă din Kazahstan

Doru Popadiuc a prins un contract de vis. Plecat in aceasta iarna de la FC Voluntari, mijlocasul sucevean in varsta de 22 de ani a ajuns la o intelegere pe un an de zile cu Irtysh Pavlodar, echipa din prima liga a Kazahstanului.

Popadiuc va avea la Pavlodar un salariu de 300.000 de euro pe an, de sase ori mai mare decat cel castigat in Romania. Pregatita din luna decembrie a anului trecut de fostul director tehnic al clubului Rayo Valecano, Gerard Nus, Irtysh a incheiat anul 2017 pe locul 4 in Kazahstan. Descopertit de antrenorii Radu Casuba si Cornel Darman la centrul de copii si juniori al clubului Cetatea Suceava, Doru Popadiuc a debutat in Liga I in tricoul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, iar in ianuarie 2016 a ajuns la Steaua Bucuresti, echipa pentru care a jucat patru meciuri si a marcat un gol.  În vara, avea sa fie lasat sa plece liber de contract la Voluntari, club la care a jucat în ultimul sezon si jumatate.

Mijlocasul sucevean se poate mândri si cu mai multe convocari la loturile nationale de juniori si tineret. La nationala sub 19 ani, Popadiuc a jucat 12 meciuri si a marcat un gol, iar la nationala sub 21 de ani a bifat cinci partide.

Doru Popadiuc este cotat de site-ul transfermarket.com la 250.000 de euro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceveanul Doru Popadiuc a prins un contract de vis în prima ligă din Kazahstan"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*