Suceava – Vaslui, la barajul de promovare

Sortii de la Casa Fotbalului au decis. Campioana judetului Suceava va infrunta campioana judetului Vaslui la barajul pentru promovarea in Liga a III-a, programat intr-o dubla mansa, pe 16 iunie (la Suceava) si 23 iunie (la Vaslui).

Somuz Falticeni are cele mai mari sanse de a reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare, trupa antrenata de Radu Anania avand la finalul turului de campionat un avans de cinci puncte in fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Cel mai probabil, campioana judetului Suceava va infrunta la barajul de promovare formatia FC Vaslui, care este neinvinsa in turul Ligii a IV-a vasluiene, cu un avans de trei puncte in fata gruparii Flacara Muntenii de Sus.

AJF-urile au obligatia sa comunice catre Departamentul Competitii din cadrul FRF, pana la data de 11 iunie, numele echipei calificata la baraj si sa transmita Certificatul de Identitate Sportiva al acesteia. Tot pana la acea data, clubul participant la baraj este obligat sa achite catre AJF suma de 3.000 de lei, reprezentand cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor. Nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei la baraj.

Ciprian Anton: „Plecam cu prima sansa. Avem un campionat mai puternic”

Este o premiera pentru noi sa intalnim campioana judetului Vaslui la barajul de promovare in Liga a III-a, dar consider ca plecam cu prima sansa, pentru ca avem un campionat judetean mult mai puternic. Dovada stau si numarul promovarilor pe care campioana judetului Suceava le-a reusit de-a lungul ultimilor ani”, considera presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

De altfel, in ultimele 15 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 12 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2017, echipele Soimii Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Falticeni (2006), Raraul Campulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Malini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Fratautii Noi (2012) si FC Bucovina Pojorata (2013) si Bucovina Radauti (2017) au obtinut promovarea. Sirul a fost intrerupt timp de trei ani de Bradul Putna (2014), Bucovina Ciocanesti (2015) si Somuz Falticeni (2016), invinse la baraj.

Foto: Codrin Anton

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava – Vaslui, la barajul de promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*