Suceava va avea un cuvant greu de spus

Odată cu apropierea debutului de campionat, Vasile Stângă priveşte spre obiectivul pe care echipa îl va avea în acest sezon, acela de a se califica în cupele europene. „Va fi foarte greu de îndeplinit. Toate echipele s-au întărit foarte tare. Obiectivul meu principal este să câştig toate meciurile acasă, iar în deplasare să ciugulim acolo unde este de ciugulit, la Braşov, Dinamo, Satu mare, Medgidia. Va fi un campionat foarte tare. Cinci-şase echipe vor lupta pentru un loc de cupă europeană, Suceava, Odorhei, Târgu Jiu, Bacău, Timişoara vor avea un cuvânt greu de spus, cel puţin acasă”, a concluzionat tehnicianul echipei gorjene.

Vasile Stângă nu a fost convins de evoluţiile interului Daniel Ghişe, drept urmare acesta nu va fi legitimat la Energia, dar s-a găsit o soluţie prin care ambele părţi să aibă de câştigat: „Am propus ca Ghişe să rămână cu noi până în iarnă să se antreneze, clubul să-i dea un salariu şi vedem dacă merită să rămână. El este neantrenat. A stat două-trei luni degeaba. Aţi văzut că suntem 13 jucători şi trei portari, ar trebui să-l cooptăm în lot, măcar să avem două echipe la antrenament”, a spus antrenorul gorjenilor.

Înaintea meciului cu CSU Suceava, din prima etapă a Ligii Naţionale, Energia va mai disputa un joc amical miercuri, în compania echipei de ligă secundă Delignit Mehedinţi.

sursa: Radio Targu Jiu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava va avea un cuvant greu de spus"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*