Suceava găzduieşte pentru al doilea an consecutiv turneul Fotbal şi Feminitate

Municipiul Suceava gazduieste pentru al doilea an consecutiv turneul final “Fotbal si Feminitate”, un proiect de dezvoltare a fotbalului feminin initiat de catre UEFA si implimentat de FRF prin intermediului AJF-urilor din toata tara.

Programata sa se desfasoare pe terenul sintetic de la Universitatea “Stefan cel Mare”, competitia va aduna la start 16 echipe din 10 judete, Arges, Bistrita-Nasaud, Covasna, Iasi, Maramures, Mehedinti, Alba, Caras-Severin, Teleorman si Suceava, plus selectionatele municipiului Bucuresti. Acestea se vor intrece sambata si duminica la doua categorii de varsta: U12 si U14 ani.

Ne bucura faptul ca Suceava a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv gazda acestui turneu care va reuni la start aproximativ 200 de fete. Sper ca macar unul dintre cele doua trofee puse in joc sa ramana la noi, iar aceasta competitie sa fie o rampa de lansare pentru unele fete”, a spus presedinte Asociatiei Judete de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Pe lista oficialilor FRF asteptati la turneul “Fotbal si Feminitate” de la Suceava se afla directorul Departamentului de Dezvoltare, Ciprian Paraschiv, si reprezentatul cluburilor de fotbal feminin in Comitetul Executiv, Alin Cioban.

Selectionatele AJF-ului Suceava vor fi conduse de antrenorul Marcel Irimie.

Anul trecut, competitia a fost castigata de Suceava (14 ani) si Iasi (12 ani).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suceava găzduieşte pentru al doilea an consecutiv turneul Fotbal şi Feminitate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*